• Welkom bij Ardoplant

    Welkom bij Ardoplant

Mobiele menu button

Mobiele zoek knop

Bloemen Roeselare

Wilt u mooie bloemen kopen in de omgeving van Roeselare? Dan bent u bij de bloemenwinkel van tuincentrum Ardoplant aan het juiste adres. Voor diverse gelegenheden kunt u bij ons een passend boeket samenstellen naar uw wens. Onze bloemistes helpen u graag om de bloemen naar uw wens te combineren tot een stijlvol boeket. Een mooie bos bloemen is een manier om iemand in het zonnetje te zetten, op te fleuren, of te bedanken. Uzelf een mooie bos bloemen cadeau doen is natuurlijk ook net zo belangrijk!   

Bloemen kopen in Roeselare

Tuincentrum Ardoplant is gevestigd in Ardooie en zeer gemakkelijk te bereiken vanuit Roeselare. Online bloemen kopen is tevens mogelijk via onze webwinkel. Van de verschillende boeketten die wij online aanbieden kunt u kiezen voor de formaten ‘klein’, ‘normaal’ en ‘groot’. Als u in de regio woont verzorgen wij dat de boeketten naar uw huis verzonden worden. Woont u verder weg? Dan kunnen wij het boeket voor u apart zetten in het tuincentrum. Is het niet mogelijk voor u om naar het tuincentrum te komen? Neem dan gerust contact met ons op voor een bezorg offerte.

Bloemen voor iedere gelegenheid bij tuincentrum Ardoplant

Voor diverse soorten gelegenheden zijn bloemen een uitstekende optie om cadeau te geven. Onze bloemisteBloemen kopen in Roeselare bij Tuincentrum Ardoplants kunnen u helpen bij het afstemmen van het boeket op de gelegenheid waar het om gaat, zodat u voor wat voor gelegenheid dan ook een mooi en passend boeket heeft. Wij maken onder andere:

  • Bruidsboeketten

  • Rouwboeketten

  • Bloemstukken

  • Seizoens boeketten

  • Zelf samengestelde boeketten

  • Boeketten op kleur

Wij hebben dagelijks verse boeketten in de bloemenwinkel die worden gemaakt  op basis van het seizoen en de verkrijgbare bloemen en kleuren van het specifieke moment. De meest uiteenlopende combinaties zijn verkrijgbaar, bijvoorbeeld een boeket dat volledig in één kleur is, of een mooie mix van kleuren en speelse effecten door hoogtes te combineren. Of u nu een liefhebber bent van een klassieke bos rozen, of een speels veldboeket; onze bloemistes helpen u graag om een mooi boeket te vinden!

Geef een bloemen abonnement cadeau!

Een boeket is natuurlijk uitstekend geschikt als cadeau. Een bedankje, een beterschapswens, een verjaardagscadeau of gewoon een fleurig geschenkje; bloemen passen bij iedere gelegenheid en slagen er in vele mensen blij te maken. Meerdere boeketten zijn wellicht nóg leuker om te geven! Daarom hebben wij de mogelijkheid om een bloemen abonnement cadeau te geven. Het werkt als volgt: wij stemmen met u een bezorgdatum, bezorgadres, frequentie en budget af. Daarna zorgen wij ervoor dat op de afgesproken frequentie een prachtig boeket bezorgd wordt bij de ontvanger! Dit geschenk is een zeer geliefde optie van onze klanten, waar al vele ontvangers zeer blij mee zijn gemaakt.

Bezoek onze bloemenwinkel in Roeselare

In ons tuincentrum in Ardooie, nabij Roeselare, hebben wij een zeer divers aanbod aan bloemen en boeketten. U bent van harte welkom in onze bloemenwinkel waar wij samen met u een boeket naar wens samenstellen. Als u een speciale gelegenheid heeft, zoals een begrafenis of bruiloft, dan stemmen wij graag uw wensen af om hier een mooi en waardig boeket voor te vormen. Het is raadzaam om deze tijdig bij ons te bestellen, zodat wij kunnen zorgen dat wij deze op tijd en volledig naar wens voor u maken. Als u nog geen specifieke wensen heeft, kunnen onze medewerkers u ook helpen hierbij om samen de verschillende mogelijkheden door te nemen.

Bestel boeketten in de webshop, of bezoek Ardoplant

Tuincentrum Ardoplant is van maandag tot en met zaterdag geopend. Wij voorzien u met veel plezier van mooie bloemen van goede kwaliteit. Onze bloemenbindsters verzorgen prachtige boeketten, afgestemd op de seizoenen. Eventueel kunnen zij ook boeketten naar wens samenstellen voor u. Voor speciale gelegenheden zoals een bruiloft of begrafenis beschikken wij ook over de mogelijkheden om voor u een passend en waardig boeket te maken. Een boeket kan ook zeer geschikt zijn om cadeau te geven aan uzelf of aan een ander. Ook een bloemen abonnement is een zeer gewaardeerd cadeau! Neem gerust een kijkje in onze webwinkel, of bezoek ons tuincentrum in Ardooie! Voor verzending buiten de regio kunt u altijd contact met ons opnemen, dan stellen wij een bezorg offerte voor u op. U kunt ons mailen naar [email protected], of bellen naar +32 51 74 57 71. Graag tot ziens bij Tuincentrum Ardoplant!

Bloemen in Roeselare bij Tuincentrum Ardoplant