• Welkom bij Ardoplant

    Welkom bij Ardoplant

Mobiele menu button

Mobiele zoek knop

Kerstmarkt Roeselare

Onze kerstmarkt in Roeselare is dé gelegenheid om al uw kerst inspiratie op te doen voor de mooiste kerst ooit. Ieder jaar toveren wij ons tuincentrum om tot een prachtige kerstmarkt waar u al uw kerstartikelen kunt vinden, op de hoogte blijft van de laatste kerst trends én een zeer inspirerend dagje uit beleeft! Maak u klaar voor een prachtige kerstperiode met sfeervolle en feestelijke decoratie en verlichting. Bij tuincentrum Ardoplant helpen we u graag op weg met een prachtige sfeervolle kerstmarkt waar u op diverse manieren geïnspireerd wordt om een mooie kerst te beleven. Van prachtige kerstbomen in verschillende soorten en maten tot aan kerstverlichting in verschillende vormen en kleuren; u vindt het allemaal bij tuincentrum Ardoplant in Ardooie!

Bezoek onze kerstmarkt in Roeselare

Ieder jaar in de aanloop naar kerst zijn wij weer volop bezig met de laatste decoraties, de nieuwste trends en een prachtige kerstcollectie. Met de aftrap van onze kerstmarkt vieren wij dan ook de aftrap van de kerstperiode en mogen we weer alles uit de kast halen om helemaal klaar te zijn voor een prachtige kerst. Ook als u op zoek bent naar kleine kerst cadeautjes, kunt u op onze kerstmarkt zeker voldoende inspiratie op doen. Kleine presentjes, kaarsjes en decoraties zijn immers zeer geschikt als kerst cadeautje!

Ontdek ons kerst assortiment op de kerstmarktTuincentrum Ardoplant kerstmarkt in Roeselare

U vindt bij ons ieder jaar in de aanloop naar kerst al uw benodigdheden om een prachtige kerst tegemoet te gaan. Van het jaarlijkse moment van het uitzoeken van de kerstboom, tot aan de nieuwe verlichting en decoraties voor een prachtig kerst diner. Zo bieden wij onder andere aan:

  • Kerstverlichting

  • Kerstbomen (kunst kerstbomen en echte kerstbomen)

  • Kerstballen en kerstdecoratie

  • Kerstcadeautjes

  • Kerststallen en toebehoren

  • Kersthuisjes en toebehoren

Onze kerst artikelen zijn ieder jaar weer geëtaleerd op zeer sfeervolle wijze, waardoor u zich in ons tuincentrum volledig kunt onderdompelen in de kerstsfeer. Jaarlijks beginnen wij rond de start van de maand november met het omtoveren van ons tuincentrum tot een ware kerstmarkt. Houd hiervoor onze website en Facebookpagina in de gaten!

Ontvang korting op het kerst assortiment op onze kerstmarkt!

Iedereen verdient mooie en betaalbare kerst artikelen om een prachtige kerst tegemoet te gaan. Daarom bieden wij door middel van onze klantenkaart speciale kortingen aan, óók voor het kerst assortiment! Heeft u nog geen klantenkaart van ons? Vraag hiernaar in ons tuincentrum, dan krijgt u deze van onze medewerkers en geniet u binnenkort ook van fijne kerst kortingen.

Meer kerst inspiratie van tuincentrum Ardoplant

Kerst is voor ons ieder jaar weer een mooi spektakel. Niet alleen in ons tuincentrum, maar ook via onze website inspireren wij u graag. Zo delen wij tips via onze website voor meer decembersfeer in huis en tuin, veilige feestdagen voor honden & katten en nog veel meer andere tips en inspiratie op het gebied van feestdagen en decoratie. Wij houden u graag op de hoogte van decoratie tips, de laatste kerst trends en nieuwe artikelen in ons assortiment. Creatieve manieren om de tafel te dekken voor het kerstdiner, tips om uw kerstboom langer mooi te houden en vernieuwende kleur combinaties delen wij allemaal via onze website en Facebook pagina!

Prachtige kerststukken van onze bloemenwinkel

Naast de tuinartikelen, hebben wij ook prachtige bloemen en boeketten in onze bloemenwinkel. In de aanloop naar kerst bieden wij ook speciale kerststukken aan en andere mooie sfeervolle boeketten in stijl. Wij kunnen ook speciale kerst boeketten voor u samenstellen wanneer u specifieke wensen heeft om cadeau te geven of ter decoratie voor in uw huis. Bespreek hiervoor de mogelijkheden met onze bloemistes, of laat u inspireren door ons aanbod.

Tot ziens op onze kerstmarkt nabij Roeselare!

U bent van harte welkom bij tuincentrum Ardoplant waar wij u voorzien van al uw kerst inspiratie. Een bezoek aan ons tuincentrum is meteen een leuk uitje vol sfeer en vermaak! Blijf op de hoogte van onze kerst aanbiedingen en de laatste kerst trends via de website of de Facebook pagina. Ardoplant is gevestigd in Ardooie, nabij Roeselare. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij geopend en staan wij voor u klaar. Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie? Aarzel dan niet om onze medewerkers om hulp te vragen. Graag tot ziens bij tuincentrum Ardoplant!

Kerstmarkt in Roeselare bij Tuincentrum Ardoplant