• Welkom bij Ardoplant

  Welkom bij Ardoplant

Mobiele menu button

Mobiele zoek knop

Tuincentrum Roeselare

Bent u op zoek naar een tuincentrum in Roeselare? Welkom bij Tuincentrum Ardoplant! Wij zijn een tuincentrum met een zeer uitgebreid assortiment, eigen kwekerij en enthousiaste medewerkers die u graag helpen om meer van het buitenleven te genieten. Van maandag tot en met zaterdag bent u welkom in ons tuincentrum in Ardooie. U bent bij ons aan het juiste adres voor planten voor zowel binnen als buiten, prachtige bloemen en cadeaus voor verschillende gelegenheden. Daarnaast kunnen wij u voorzien van adviezen op het gebied van tuinaanleg en onderhoud, dus vraag ons gerust om hulp of meer informatie indien nodig.

Tuincentrum Ardoplant nabij RoeselareTuincentrum Ardoplant Roeselare

Ons tuincentrum heeft een zeer ruim assortiment met een grote verscheidenheid aan artikelen die u helpen het beste van uw tuin te maken, maar ook mooie cadeaus om anderen mee te verblijden én een prachtige bloemenwinkel om voor diverse gelegenheden een mooi boeket te vinden. Vanuit Roeselare is het tuincentrum gemakkelijk te bereiken en wij helpen u graag met vakkundige adviezen en het beantwoorden van vragen over tuinonderhoud. Aarzel dus niet om onze medewerkers om hulp te vragen, ook in de bloemenwinkel kunt u altijd terecht met uw verzoeken.

Ontdek ons tuincentrum nabij Roeselare

Wij bieden een zeer grote verscheidenheid aan van artikelen op het gebied van tuinieren en wonen. Veel van onze planten komen uit eigen kwekerij. Dat betekent dat wij zeer nauw betrokken zijn bij het gehele proces en daardoor een uitstekende kwaliteit en versheid kunnen garanderen. Ook kunnen wij de prijzen scherp houden, wat voor u uiteraard nog een bijkomend  voordeel is. Tevens is de kans groot dat wij meer planten op voorraad hebben in de kwekerij, dan enkel de planten in het tuincentrum. Daardoor is het ook voor grotere aanplantingen mogelijk om bij ons de juiste planten te vinden. Het is helemaal niet nodig om groene vingers te hebben als u een mooie tuin wilt, wij helpen u graag met professionele adviezen die het voor u zo gemakkelijk mogelijk maken om het beste uit uw tuin te halen!

Het assortiment van tuincentrum Ardoplant

Ons tuincentrum wordt gekenmerkt door een zeer groot assortiment, voor al uw artikelen op het gebied van tuinieren en tuinonderhoud. Alsook voor seizoensgebonden interieur decoratie. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere:Tuincentrum Ardoplant Roeselare

 • Tuinplanten

 • Tuinmateriaal

 • Kerstdecoratie

 • Kaarsen

 • Glaswerk

Van maandag tot en met zaterdag kunt u bij ons terecht. Wij hebben ook fleuristes in dienst die prachtige boeketten kunnen maken voor iedere wens en gelegenheid. Wij zijn een tuincentrum en bloemenwinkel in één, in de omgeving van Roeselare. Wij kunnen diverse boeketten en bloemstukken verzorgen en deze ook naar uw wens aanpassen en samenstellen. Neem uw wensen gerust met onze fleuristes door. Cadeaubonnen zijn vaak een zeer geschikt cadeau omdat dit genoeg ruimte biedt om zelf iets uit te zoeken naar stijl en smaak.

Tuincentrum Ardoplant voor al uw tuinprojecten en tuinplanten

U bent bij ons aan het juiste adres voor uw tuinprojecten en tuinplanten, bijvoorbeeld voor tuinaanleg of het aanplanten van een variatie aan nieuwe planten. Wij hebben namelijk een grote diversiteit aan tuinplanten, die uit eigen kwekerij komen, zoals:Tuincentrum Ardoplant Roeselare

 • Bomen

 • Klimplanten

 • Vaste planten

 • Groenten en kruiden

En nog vele andere verschillende soorten tuinplanten. De planten zijn voorzien van een etiket, waardoor u precies kunt zien wat de planten nodig hebben qua grond, licht en verzorging. Het kan erg mooi zijn om hier een combinatie mee te maken zodat u ieder seizoen geniet van verschillende planten in uw tuin. Als u niet zeker bent over de verzorging kunt u uiteraard om advies vragen in het tuincentrum!

Tot ziens bij tuincentrum Ardoplant nabij Roeselare

U bent van harte welkom in ons tuincentrum in Ardooie, in de omgeving van Roeselare in West Vlaanderen. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij geopend en helpen wij u graag op weg naar een mooie en bloeiende tuin! Ook voor boeketten (voor diverse gelegenheden) en cadeaus bent u bij ons aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan een mooi bloemstuk, een cadeaubon óf een bloemenabonnement! Met een bloemenabonnement geeft u gedurende een bepaalde periode en voor een afgesproken budget periodiek een boeket aan iemand, dat wij steeds bezorgen op het afgesproken moment. Dat blijven goede verrassingen keer op keer! Vraag onze medewerkers gerust naar meer informatie. Tot ziens bij tuincentrum Ardoplant!