• Welkom bij Ardoplant

    Welkom bij Ardoplant

Mobiele menu button

Mobiele zoek knop

Tuincentrum Tielt

Tuincentrum Ardoplant nabij Tielt is dé locatie voor al uw tuin artikelen. Wij begrijpen wat u nodig heeft om een prachtige tuin aan te leggen én om deze zo goed mogelijk te onderhouden. Niet alleen ons assortiment is daarop aangepast, ook onze medewerkers met jarenlange ervaring voorzien u graag van de nodige informatie en adviezen. Tuincentrum Ardoplant is gevestigd in Ardooie, nabij Tielt. Zes dagen per week zijn wij geopend, dus van maandag tot en met zaterdag bent u van harte welkom. Niet alleen voor tuinartikelen, maar ook voor prachtige bloemen bent u bij ons aan het juiste adres! Van boeketten tot aan bloemstukken en van cadeaubonnen tot aan tuinplanten; u vindt het allemaal bij tuincentrum Ardoplant! Ons tuincentrum is gemakkelijk te bereiken vanuit Tielt en omstreken en wij heten u graag van harte welkom. 

Ontdek het assortiment van tuincentrum Ardoplant nabij TieltTuincentrum Ardoplant in Tielt

U bent bij ons aan het juiste adres voor een grote diversiteit aan tuin artikelen. Als u een nieuwe tuin wilt aanleggen, groenten en fruit wilt kweken, of uw tuin optimaal wilt onderhouden, kunt u bij ons alle benodigdheden vinden. Zo kunt u bij ons terecht voor:

Wij bieden een grote diversiteit aan tuinplanten aan. Variërend van bomen tot aan rozen en klimplanten; u vindt bij ons de diverse planten die uw tuin tot een prachtig geheel maken. Als uw tuin dan eenmaal naar wens is aangelegd. wilt u deze uiteraard zo goed mogelijk onderhouden. Daarom vindt u bij ons ook alle benodigde gereedschappen en artikelen voor tuinonderhoud. Met name het beschermen van uw planten en verbetering van de bodem is hier een belangrijk onderdeel van. Gedurende de aanloop naar kerst organiseren wij jaarlijks een sfeervolle kerstmarkt, voor al uw inspiratie en decoratie om een prachtige kerst te beleven. Wij leven met de seizoenen mee en passen onze sfeer artikelen hier steeds weer op aan.

Planten uit eigen kwekerij van tuincentrum Ardoplant nabij Tielt

Wij zijn niet alleen een tuincentrum, maar ook een plantenkwekerij. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de planten die wij aanbieden van uitstekende kwaliteit en versheid zijn. Een bijkomend voordeel voor u is uiteraard dat wij deze voor scherpe prijzen kunnen aanbieden! Omdat wij nauw betrokken zijn bij de groei van deze planten, kunnen wij u alles vertellen over het onderhoud hiervan. Wilt u een grote aanplanting doen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres, omdat wij naast het assortiment in het tuincentrum, nog een grote voorraad hebben in de kwekerij. Wij zorgen er in onze kwekerij voor dat wij uitstekende planten kunnen aanbieden en gezien het feit dat er geen tussenschakels zijn voor transport en levering, ervaart u hier de voordelen van op het gebied van versheid. 

Bloemen kopen in ons tuincentrum

Niet alleen voor tuinplanten, maar ook voor prachtige boeketten en bloemstukken bent u bij ons aan het juiste adres! Onze bloemistes stellen graag prachtige boeketten en bloemstukken voor u samen. Bezoek onze bloemenwinkel om te zien wat wij allemaal kunnen maken voor u kunnen betekenen. We bieden ook de mogelijkheid aan om een bloemen abonnement cadeau te geven. U kiest dan een bezorgadres, bezorgfrequentie, startdatum en budget en wij zorgen ervoor dat het boeket op de afgesproken frequentie wordt bezorgd bij de ontvanger. Wij hebben in onze bloemenwinkel altijd boeketten en bloemstukken gereed die passen bij het seizoen en de kleuren van het moment. Heeft u andere specifieke wensen, wellicht zelfs voor een bruidsboeket of bijvoorbeeld een rouwboeket? Ook dan nemen wij graag de mogelijkheden met u door om de boeketten op maat te maken voor u. 

Graag tot ziens bij tuincentrum Ardoplant!

U bent van harte welkom in ons tuincentrum nabij Tielt. Wij zijn gevestigd in Ardooie, in West Vlaanderen. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij geopend en bent u van harte welkom! Het is niet nodig om groene vingers te hebben, wij helpen u met vakkundige adviezen zodat ook u een prachtige tuin kunt aanleggen. Voor onderhoud, verzorging en meer tips kunt u ons uiteraard altijd aanspreken. Ook is het mogelijk om een deel van ons assortiment online alvast te bekijken en bestellen. Voor het volledige assortiment kunt u echter terecht in het tuincentrum. Graag tot ziens bij Ardoplant in Ardooie!  

Tuincentum ARdoplant in Tielt