• Welkom bij Ardoplant

    Welkom bij Ardoplant

Mobiele menu button

Mobiele zoek knop

Tuincentrum Torhout

Tuincentrum Ardoplant in Torhout is een zeer ruim opgezet tuincentrum, met vele artikelen die het buitenleven een stuk aangenamer maken. Voor een grote diversiteit aan planten, bloemen en tuinartikelen kunt u bij ons terecht. Wij zijn niet alleen een tuincentrum, maar ook een bloemenwinkel en kwekerij in Torhout. Veel van onze planten komen dan ook uit eigen kwekerij, wat voor u ook vele voordelen oplevert. Wij hebben jarenlange kennis en ervaring in huis en helpen u dan ook graag met uw wensen op het gebied van tuinieren. Wilt u uw tuin aanpassen, aanleggen, of verbeteren? Aarzel dan niet om ons om advies te vragen, wij helpen u graag hierbij! 

Tuincentrum Ardoplant nabij Torhout

Ons tuincentrum is een zeer ruim opgezet tuincentrum met een divers aanbod. Wij bieden vele diverse artikelen aan op het gebied Tuincentrum Torhout Ardoplant van tuinieren en buitenleven. Op onze website vindt u een deel van het assortiment dat u kunt bestellen, maar in het tuincentrum vindt u het volledige aanbod. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere:

Wilt u uw tuin volledig veranderen of bijvoorbeeld nieuw aanleggen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag onze medewerkers gerust om advies of hulp, wij helpen u met onze jarenlange ervaring graag verder. Bent u op zoek naar een cadeau, maar weet u nog niet wat het beste geschikt is? Dan is een cadeaubon een uitstekende optie! Ook ons assortiment aan sfeer artikelen is de ideale plek als u op zoek bent naar mooie cadeaus. 

Tuinonderhoud artikelen kopen bij tuincentrum Ardoplant 

Als u eenmaal tevreden bent met uw tuin, dan onderhoudt u deze graag optimaal. Wij begrijpen dat u daar de juiste middelen bij nodig heeft en hebben daarom een uitgebreid assortiment op het gebied van tuinonderhoud. Daarom kunt u bij ons terecht voor onder andere tuingereedschap, grondverbeteraar, meststoffen, bestrijdingsmiddelen en nog veel meer! Met het juiste gereedschap komt u al een stuk verder, omdat dit u helpt om zonder te veel zware inspanning in de tuin te kunnen werken. Ook kunt u kiezen voor aanvullende middelen ter bestrijding van ongedierte, of ter verbetering van de grond en bodem. 

Tuinplanten uit eigen kwekerijTuincentrum Torhout Ardoplant

Wij zijn niet alleen een tuincentrum, maar ook een plantenkwekerij. Dat betekent dat wij zelf grote invloed hebben op de planten die wij aanbieden, het proces dat daaraan vooraf gaat én een optimale versheid en kwaliteit kunnen waarborgen. Ook kunt u bij ons terecht voor grotere aanplantingen, omdat wij naast het assortiment in ons tuincentrum, vaak nog grote voorraden hebben in de kwekerij. Ook zijn wij nauw betrokken bij de optimale gezondheid van de planten, waar wij u indien gewenst meer informatie over kunnen geven. Het is niet van belang om groene vingers te hebben, iedereen kan een mooie en verzorgde tuin hebben én onderhouden!

Bezoek tuincentrum Ardoplant nabij Torhout

Ons tuincentrum in West Vlaanderen is gevestigd in Ardooie, gemakkelijk te bereiken vanuit Torhout. Wij zijn 6 dagen per week geopend, van maandag tot en met zaterdag en staan met veel plezier voor u klaar. Het is niet nodig om groene vingers te hebben, wij helpen u graag met vakkundige adviezen! Voor een volledig nieuwe tuin, mooie accessoires, of een prachtig boeket kunt u bij ons terecht. Bent u op zoek naar een geschikt cadeau voor iemand die u lief is? Vergeet niet onze bloemenwinkel in Torhout de bezoeken, voor prachtige bloemstukken en boeketten.  

Tot ziens bij tuincentrum Ardoplant!

 U bent van harte welkom bij tuincentrum Ardoplant in Ardooie, nabij Torhout. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij geopend. U bent bij ons op de juiste plek voor een zeer ruim assortiment aan tuinartikelen, vakkundige adviezen van onze ervaren medewerkers én kwalitatieve planten uit onze eigen kwekerij. Vraag onze medewerkers gerust om meer informatie als u een grote aanplanting wilt doen, wij hebben dankzij onze eigen kwekerij namelijk mogelijkheden om u hierbij te voorzien van de juiste hoeveelheid planten. Wilt u graag zelf nieuwe planten zaden, of groenten en fruit kweken? Sla onze afdeling met zaden en bollen dan vooral niet over! Voor boeketten en bloemstukken op maat is onze bloemenafdeling een ware uitkomst. We zien u graag in ons tuincentrum in Torhout!