• Welkom bij Ardoplant

    Welkom bij Ardoplant

Mobiele menu button

Mobiele zoek knop

Tuincentrum West Vlaanderen

Ardoplant is een veelzijdig tuincentrum in West Vlaanderen waar iedere tuinliefhebber zich thuis voelt. Wij hebben een zeer veelzijdig assortiment met diverse benodigdheden voor uw tuin. Daarnaast kunnen wij u voorzien van professioneel advies voor al uw vragen. Van tuinonderhoud tot aan de verzorging van uw planten, wij kunnen u op vakkundige wijze voorzien van antwoorden op al uw vragen! Ons tuincentrum gevestigd in Ardooie is van maandag tot en met zaterdag geopend om u te voorzien van al uw tuinbenodigdheden.

Ardoplant tuincentrum in West Vlaanderen

Bij Ardoplant bent u aan het juiste adres als u liefhebber bent van tuinieren en het buitenleven. Echter heeft niet iedereen even groene vingers, maar dat is helemaal geen probleem. In ons tuincentrum in Ardooie helpen wij u graag op weg. Stel ons gerust al uw vragen, dan voorzien wij u graag van advies. Daarnaast bieden wij planten aan uit eigen kwekerij, wat voor u ook een stuk voordeliger is! Daarom is ons tuincentrum in West Vlaanderen voor u de uitgelezen plek voor kwaliteit én inspiratie.

Tuinplanten kopen in West Vlaanderen

Wij bieden een zeer divers en ruim assortiment aan met onder andere planten uit eigen kwekerij. Voor Tuincentrum Ardoplant West Vlaandereneen flinke dosis aan tuin inspiratie bent u bij ons in ieder geval aan het juiste adres. Op het gebied van tuinieren, buitenleven en planten kunt u ons ook altijd om advies vragen. Ons zeer ruime assortiment bestaat onder andere uit:

Op het gebied van tuinplanten zijn er diverse mogelijkheden, variërend van bomen tot aan haagplanten, rozen en fruitbomen. Onze snijbloemen zijn zeer divers en wij vormen dan ook met veel plezier diverse boeketten voor verschillende gelegenheden. Een ideaal geschenk, voor een ander of voor uzelf. Ook de cadeaubonnen zijn een uitstekende optie als u een geschikt cadeau zoekt. Wilt u uw tuin graag optimaal onderhoud bieden? Wij bieden diverse artikelen aan die het tuinonderhoud een stuk gemakkelijker maken!

Tuincentrum met eigen plantenkwekerij in Vlaanderen

Als u nieuwe planten koopt dan bent u uiteraard graag zeker van een goede kwaliteit. Aangezien wij onze planten zelf kweken in eigen kwekerij, kunnen wij ervoor zorgen dat wij planten aanbieden van uitstekende kwaliteit. Wij zijn zelf verantwoordelijk voor het gehele proces en daarnaast zijn de planten dus van uitstekende versheid wanneer ze in ons tuincentrum aankomen. Daarom ziet u bij ons een herkenbare hoogstaande kwaliteit. Ook als u grotere aanplantingen wilt doen is het mogelijk om deze bij ons aan te schaffen, wij hebben naast het assortiment in ons tuincentrum vaak nog een voorraad in de kwekerij.Tuincentrum Ardoplant in West Vlaanderen

Speciale bloemstukken bestellen in ons tuincentrum?

Wilt u voor een speciale gelegenheid een bijzonder bloemstuk samenstellen? Of wilt u een boeket bestellen voor een speciale gelegenheid? Wij hebben een assortiment met uiterst verse snijbloemen, waarmee onze bloemistes graag een mooi boeket voor u samenstellen. Voor een feestelijke gelegenheid kunt u ook een bloemenabonnement cadeau geven, daar fleurt u iemand uiteraard hartstikke mee op! Met een bloemenabonnement verrast u iemand met een vers boeket, op een door u te bepalen tijd, frequentie en budget. Ook voor speciale gelegenheden zoals een rouwboeket of een bruidsboeket helpen onze bloemistes u graag om een geschikt boeket voor u te creëren.

Geniet van speciale kortingen met onze Ardoplant klantenkaart

Met onze Ardoplant klantenkaart geniet u van speciale extra kortingen. Heeft u nog geen klantenkaart? Vraag ernaar in ons tuincentrum, dan geniet u direct van speciale kortingen op tuinplanten, potterie et cetera! Naast onze vaste aanbiedingen, zijn er voor klantenkaarthouders nog diverse extra’s en aanvullende aanbiedingen, die u niet wilt missen. Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de aanbiedingen en extra’s. Meld u aan om niets te missen!

Tot ziens in West Vlaanderen bij tuincentrum Ardoplant

Wij zien u graag tegemoet in ons tuincentrum in West Vlaanderen. Ardoplant is gemakkelijk te bereiken en wij zijn 6 dagen per week geopend. Ook voor meer informatie en advies op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag van bloemen en boeketten tot aan tuinaanleg en grote aanplantingen. Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar  +32 51 74 57 71, of door een mail te sturen naar [email protected]. Wij staan u graag te woord. Tot ziens in Ardooie bij tuincentrum Ardoplant!

Tuincentrum Ardoplant in West Vlaanderen